Egy átlagos crypto csoport felhasználóinak 6 típusa

A vészmadár

A vészmadár a kiemelkedő mennyiségű hozzászólásáról ismerhető fel, amelynek során magát és másokat is jól felhergel. Az elején vak bizalma van az adott üggyel kapcsolatban, de már az első kis probléma kifordítja önmagából.

Amit mond: Először: Világbéke! + HODL! és aztán: Átverés! + Mindmeghalunk!


A kapcsolati tőkés

Ő kérem szépen villogtatja szerteágazó tudását a hatályos szabályokról, természetesen kiemelve személyes kapcsolatait a törvényhozók, nyomozók között.

Amit mond: Nagy bajban vagy, feljelentettelek mindenhol, kezdj el rettegni mert már nyomoznak utánad!


A hívő

Ő a legfőbb típusa a hozzászólóknak (főleg a Telegram csoportokban). Nem csak a profit miatt fektette be pénzét, de mert hisz a projektben és a mögöttes csapatban. Ők nagyon türelmesen, hűségesen támogatják, lelkesítik a fejlesztőket. Ők általában tapasztalt crypto-rajongók, akik minden hírt, hivatkozást megvizsgálnak. Szívesen megosztják kutatási eredményüket a csoportban.


A kereskedő

Neki egy célja van: olcsón venni – drágán eladni. Nem érdekli a termék és főleg a mögöttes ötlet, nem foglalkozik azzal, hogy kik állnak mögötte. Whitepapert nem nagyon olvasott még.

Amit mond: Mikor lehet beszállni? Siessünk srácok! Alig várom hogy 100$ legyen az ára egy hónapon belül!


A száműzött

Az ilyen elárasztja  posztjaival a csoportokat és előbb utóbb kitiltják mindenhonnan. Ekkor természetesen egy frissen kreált profillal újrakezdi az egészet.

Amit mond: Miért lettem kitiltva? Milliókat fektettem be ebbe a projektbe és mégis kizártak! Miért?


A gúnyos troll

Havonta egyszer jelentkezik be és mindig ugyan azt mondja: Mi a helyzet? Befuccsolt már a dolog? És megint eltűnik egy hónapra..


 

Ha Telegram csoportba regisztrálsz, főleg ha az ICO-hoz kapcsolódó csoport, akkor találkozhatsz velük. Ha valamelyiket nem találod, akkor lehet, hogy Te vagy az 🙂

 

forrás,ötlet: ccn

 

 

Érdekelhet még: