Egy dollár egy satoshi?

bitcoin vs all assets

Mindenki azt találgatja manapság, hogy mennyi lehet egyszer majd a Bitcoin ára.

Most éppen a J.P. Morgan számolgatott valamit. Bár mindig csodálattal tölt el, ha valaki a BTC eddigi történelméből akarja megjósolni annak jövőjét, mégis álljon itt mementóként e jeles elemzés.

A J.P.Morgan, a világ egyik legnagyobb befektetési bankja úgy véli, hogy a Bitcoin (BTC) ára végül elérheti a 650 000 dollárt ( szerintünk meg minimum a címbeli árat ), ha piaci kapitalizációja eléri az aranyét. A közzétett egy jelentésben elmagyarázzák, hogy a Bitcoin és az arany voltak a fő haszonélvezői a járványnak.

Az elmúlt hónapokban a Bitcoin ára nagyon gyors ütemben nőtt. A digitális eszköz számos befektetőt vonzott a világ minden tájáról. Azonban a legfontosabb itt  az, hogy  nagy vállalatok, befeketetési alapok is kezdenek komolyabb összegeket elhelyezni Bitcoinban.

A befektetési bank úgy véli, hogy abszolút figyelemre méltó volt a Bitocin idei terjeszkedésének módja. Míg más eszközök nagy piaci kapitalizációval rendelkeznek (több mint billió felett), a Bitcoin értéke továbbra is 0,44 billió dollár. Csak ebben az évben a Bitcoin 0,3 billió dollárt nőtt a piaci összértéke.

J.P.Morgan:

Az olyan alternatív” devizák”, mint az arany és a Bitcoin, a pandémiának a legnagyobb haszonélvezői voltak, relatív értelemben 27% -kal, illetve 227% -kal növekedve.

Szerintük, ha a digitális valuta tovább bővül és nagy számú befektetőt vonz, lehetséges, hogy 650 000 dollárt fog elérni.

Ez akkor történne meg, ha a Bitcoin eléri az arany piaci kapitalizációját.

Mint a J.P. Morgan kifejtette, a legnagyobb digitális eszköz ára nem lesz egyik napról a másikra ennyi, de figyelembe véve, hogy az egész világon nagy az intézményi adaptáció ( és nem adoptáció!!, ahogy sokan használják a szót itthon sajnos ), előbb-utóbb el fogja érni.

A MicroStrategy, a Ruffler és a MassMutual csak néhány olyan vállalat, amely már most dollármilliókat fektetett be a Bitcoinba.

Hamarosan jönnek még a többiek, akiknek „muszáj” befektetni a Bitcoinba, mivel a befektetési alapokon nagy nyomás van a Bitcoinba fektetni szándékozó ügyfeleik részéről.

 

 

Érdekelhet még: